Ruční čištění vozidel Most

Komplexní péče o váš vůz

Specializujeme se na profesionální čištění interiéru a exteriéru vozidel v Mostě a okolí. Nabízíme komplexní služby, které zahrnují ruční mytí aut, detailní čištění interiéru, tepování sedaček a renovaci světlometů. Díky našim pokročilým metodám, včetně suchého a mokrého čištění, vrátíme vašemu vozu nejen čistotu, ale i svěžest, kterou si zaslouží.
Objednejte se
Ceník

Služby a Ceník

Níže najdete podrobný přehled našich služeb spolu s orientačními cenami. Všechny služby provádíme na objednání, abychom zajistili maximální kvalitu a péči. Vyberte si z našich služeb a nechte své auto zářit jako nové!
Základní čištění interiéru
Cena: od 1 000 Kč
Poskytněte svému vozidlu základní péči, kterou si zaslouží. Nabízíme důkladné suché a mokré čištění interiéru, zaměřené na odstranění nečistot, prachu a drobných skvrn. Vyčistíme veškeré povrchy, včetně plastů, palubní desky a výplní dveří, a zajistíme, že váš interiér bude opět vonět čistotou. Ideální řešení pro ty, kteří chtějí své auto udržet v čistém a svěžím stavu.
Základní čištění interiéru a tepování sedaček
Cena: od 1 500 Kč
Tato služba kombinuje základní čištění interiéru s hloubkovým tepováním sedaček, které odstraní i ty nejhlubší nečistoty a skvrny. Váš interiér bude nejen čistý na povrchu, ale i v hloubce, což přispívá k celkovému komfortu při každé jízdě. Sedačky budou vypadat jako nové a váš vůz získá svěží vůni.
Tepování stropnice
Cena: od 500 Kč
Stropnice vozidla je často přehlíženou částí interiéru, která si však zaslouží stejnou péči jako zbytek vozu. Nabízíme profesionální tepování stropnice, které odstraní nečistoty, prach a případné skvrny, a navrátí stropnici její původní vzhled. Tato služba je ideální pro majitele, kteří dbají na detail a chtějí mít interiér vozidla perfektní.
Detailing interiéru
Cena: od 2 500 Kč
Detailing interiéru je kompletní a precizní čištění vašeho vozidla, které jde nad rámec běžného úklidu. Zaměřujeme se na každý detail - od tepování sedaček a koberců, přes čištění všech plastových a kožených povrchů, až po ošetření a impregnaci materiálů. 
Ruční mytí exteriéru
Cena: od 500 Kč
Pro dokonalý vzhled vašeho vozidla nabízíme ruční mytí exteriéru, které je šetrné k laku a zároveň účinné. Pečlivě odstraníme veškeré nečistoty a prach z karoserie, oken a kol. Ruční mytí je ideální pro ty, kteří chtějí mít své auto čisté a chráněné bez rizika poškození laku, které může způsobit strojové mytí.
Ruční mytí exteriéru + tekutý vosk
Cena: od 650 Kč
Prodlužte životnost laku svého vozidla pomocí ručního mytí s aplikací tekutého vosku. Kromě pečlivého odstranění nečistot naneseme na karoserii, vrstvu tekutého vosku, která zajistí dlouhodobou ochranu a zvýší lesk. Tento proces pomáhá chránit vůz před nepříznivými vlivy počasí a udržuje ho v perfektním stavu.

Co je detailing interiéru?

Detailing
Detailing interiéru je proces hloubkového čištění a ošetření všech vnitřních částí vozidla. Na rozdíl od běžného úklidu zahrnuje nejen důkladné odstranění nečistot a skvrn, ale také péči o materiály, jako jsou kůže, textilie a plasty. Cílem je obnovit vzhled interiéru do téměř původního stavu, zvýšit komfort a prodloužit životnost všech povrchů. Detailing interiéru zajišťuje, že vaše auto bude vypadat a vonět jako nové, a poskytne vám maximální pocit čistoty a svěžesti při každé jízdě.

Služba navíc obsahuje:

Renovace laku
Renovace světlometu
Tónovaní skel
774 000 890khkautomax@seznam.cz

Jak probíhá objednání?

1.

Kontaktujte nás

Vyberte si službu a domluvte termín.
2.

Potvrzení termínu

Potvrdíme vaši objednávku a dohodneme detaily.
3.

přivezte vozidlo

V dohodnutý čas přivezte své auto k nám.
4.

Převzetí vozidla

Po dokončení práce si vyzvednete čisté a připravené vozidlo.

Zavolejte a zbytek nechte na nás

Domluvte si termín a přivezte své auto k nám. Postaráme se o důkladné vyčištění a po dokončení si ho můžete vyzvednout ve vámi určeném čase. Nabízíme i možnost domluvy mimo pracovní dobu, abychom vám vyšli maximálně vstříc. S námi je péče o vaše auto jednoduchá a bez starostí.
774 000 890

Autoservis KHK Automax s.r.o.

Kompletní autoservisní služby pro všechny světové značky vozidel.

O firmě

Most, Československé armády 1290, PSČ 434 01
IČO: 27280161
Používáním této webové stránky potvrzujete, že přijímáte naše používání souborů cookie.

© 2023 Autoservis KHK Automax s.r.o. Most. Všechna práva vyhrazena